Hamarosan érkezik a Borderlands 3

A Borderlands franchise sokunknak okozott már felhőtlen örömökben gazdag játékórákat, egy ideje pedig sejteni lehetett, hogy hamarosan egy újabb mérföldkőhöz érkezik a széria, hiszen rajongók sokasága várta már a következő nagy Borderlands bejelentést.

A PAX East kiállításon nemrég a Gearbox Software meg is tette ezt a nagyon fontos bejelentést, hiszen elárulták, hogy hamarosan érkezik a Borderlands 3. Néhány további jó hírt is közöltek, mely szerint rengeteg fegyver közül válogathatunk majd, illetve óriási várja a felfedezést. Természetesen érkeznek újabb osztályok és karakterek, melyek fel is bukkannak a kedvcsináló videóban. A játék kiadója a 2K Games lesz

Április 3-án az is kiderült, hogy a játék szeptember 13-án kerül a boltok polcaira, vagyis egészen pontosan digitális formában, kizárólag az EPIC Games Store-ban lesz kapható, ami újabb érvágás a Steam számára. Azt is elmondták, hogy a fejlesztők szorosan együttműködtek az AMD mérnökeivel, vagyis AMD-s processzorokra és grafikus kártyákra lesz optimalizálva a játék, mint például a Hitman. Ez egyben azt is jelenti, hogy a megjelenés környékén vélhetően több AMD termékhez is jár majd az újdonság egy beváltható digitális kód formájában.

Kapcsolódó cikkek

Close
Close