Május közepén érkezik a ZenFone 6-os széria

A napokban számos okostelefonos bejelentést olvashattunk a sajtóban, hiszen Barcelona napsütéses időjárásában több nagy gyártó is bemutatta az idei évre szánt csúcsmodelljeit és páran néhány különlegességet is tartogattak a látogatók, illetve a híreket olvasó érdeklődők számára.

Korábban felvetődött már, hogy az ASUS is a Mobile World Congress 2019 alkalmával leplezi le a ZenFone 6-os szériát, ám az utóbbi időkben már távolabbi időpontról szóltak a pletykák. Ettől függetlenül azért a vállalat is hallatott magáról a rendezvényen és azt egyelőre nem tudni, hogy szándékosan vagy valaki hibájából, de azt is elárulták, hogy mikor érkeznek a vállalat új mobiljai.

Egészen pontosan a sajtóbelépők mellé kiosztott magazinban bukkant fel egy kétoldalas, igen sejtelmes kép, mely ők is Spanyolországban leplezik majd le az új készülékeket. Egészen pontosan Valencia városában, május 14-én. Erről a kép jobb oldala árulkodik, a bal oldalon pedig egy készülék körvonala látható, melynek a felső része lehet árulkodó. Azokat a fényeket ugyanis többen a készülékház felső részéből felbukkanó előlapi kamera sugallatainak tekintik, melyben mi is látunk rációt. Az szinte biztos, hogy megint többféle modellt kapunk, lesznek olyanok, melyek alul és felül is komolyabb kávával rendelkeznek majd, életben maradhat a notch (kamera sziget) is és ha tényleg azt jelentik a fények, amire gondolunk, akkor a csúcsmodell még az elődeinél is izgalmasabb lehet.

Ezekről a külsőt érintő opciókról egyébként már több hírben is írtunk nektek az elmúlt hetekben, hardveresen pedig a Snapdragon 855-ös chipkészlet és legalább 6GB RAM várható a vállalat csúcsmodelljébe, míg a középkategóriában a legfrissebb 600-as Snapdragon megoldások dolgozhatnak majd. Érdekes lehet még, hogy a ZenFone 6 egyszer már piacra került, méghozzá 2014-ben, amikor a ZenFone 4 és ZenFone 5 is debütált, hiszen akkor még ezek a nevek a vállalat készülékeinek kijelzőméreteire utaltak. Ettől függetlenül a ZenFone 5-ös széria esetében sem jelentett ez akadályt, így vélhetően itt sem fog, sőt az említett magazinban már így is hivatkoznak az érkező szériára.

Kapcsolódó cikkek

Close
Close