Rengeteg GTX 1660-as kártyával készül az ASUS

Az elmúlt hónapok egyértelműen az NVIDIA új RTX családjáról szóltak a grafikus kártyák piacán, melyet csak néhány napig tudott megtörni az új Radeon VII, ami egyelőre nem vett valami acélos rajtot. Az új RTX modellek bemutatásával nagyjából egy időben röppentek fel azok a hírek, melyek szerint az NVIDIA készül egy olcsóbb, a középkategóriába szánt kártyával, mely egy 1060-2060 közötti aranyközépút lehet az RTX technológia nélkül.

Ezt vélhetően NVIDIA GeForce 1660 és 1660 Ti néven mutatják majd hamarosan, hiszen egyre több hír és egyre több kép érkezik a gyártó különféle partnereitől. Nemrég az ASUS kapcsán került képbe ez a modell, hiszen jó néhány változatot beadtak regisztrálásra az ECC-hez (Eurasian Economic Commission). Ez azt jelenti, hogy tavasszal minden bizonnyal már a boltokban lesznek a kártyák és a beadványt elnézve magáról az ASUS palettájáról is mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb modellt.

Lesz ugyanis alap és Ti változat is, valamint a memóriák terén is igazodnak az 1060-nál bevezetett irányhoz, vagyis 3 és 6GB memóriával szerelt változatokat is kapunk. Előbbinek sok értelmét 2019-ben már nem látjuk, de azért bőven lesz rá kereslet, hiszen a 3GB-os 1060 is jól teljesít a piacon és néhány kompromisszummal a legnépszerűbb újdonságok és eSport játékok azért elfutnak vele. A 6GB-os változat pedig vélhetően sokak kedvence lesz, hiszen az igencsak erősnek mondható középkategóriás chip 6GB memóriával kiegészülve tökéletes Full HD játékélményt biztosíthat minden játék esetében, arról nem is beszélve, hogy az AMD vélhetően ezekre a modellekre sem fog tudni időben reagálni, hiszen a hírek szerint őszig egészen biztosan nem mutatnak be új kártyát.

A bejegyzésből még az is kiderült, hogy mindenféle ventilátor-variációban és több színben is kapunk újdonságokat az ASUS-tól, hiszen lesz például TUF modell, de nem maradhatnak el a STRIX kártyák sem. A legolcsóbb változatok állítólag 230 dollár körül indulnak majd, a GTX 1660 Ti pedig 279 dolláros ár környékén debütálhat, miközben egyre több pletyka kering arról, hogy az 1050 Ti-hoz hasonló “budget eSport” kártya is érkezik GTX 1650 néven, méghozzá 179 dollár környékén.

Kapcsolódó cikkek

ozzászólások

  1. Visszajelzés: Google
  2. Visszajelzés: realistic dildo
  3. Visszajelzés: chicago seo
  4. Visszajelzés: xxnx
  5. Visszajelzés: anal sex toys reviews
  6. Visszajelzés: Expensive
  7. Visszajelzés: metal butt plug
  8. Visszajelzés: 188bet

Vélemény, hozzászólás?

Close
Close