Zenshop
×
 x 

0 termék, a kosár üres

Az ASUS-nál elég sűrűre sikeredett a 2018-as esztendő vége és a 2019-es év eleje, hiszen számos új készüléket mutattak be, melyek egy része nemzetközi vizeken evez, másik pedig csak egy-egy régiót céloznak meg. Ezekben az újdonságokban több közös dolog is van, például ha szabad így fogalmazni, akkor nem a vállalt fő termékvonalát erősítik, tehát nem a ZenFone 5 család utódlásáról van szó, hiszen az csak májusban esedékes. A másik közös vonás a “budget” kategória, mely elképesztő fejlődésen ment keresztül az elmúlt 1-2 évben és most más tényleg jól használható, rendkívül baráti modelleket kínál több gyártó is, az ASUS pedig egy ideje nagyon ráhajtott erre a kategóriára.

Az elmúlt években rengeteget fejlődtek a hordozható számítógépek, az egyik leglátványosabb evolúció pedig egyértelműen a játékosoknak szánt masinák kapcsán figyelhető meg. Jó pár éve ezeket a gépeket még csak a laptop mivoltuk miatt nevezhettük hordozhatónak, azonban senki sem cipelte a több kilós, jó vastag gépeket és a hozzájuk adott óriási tápokat mosollyal a száján. Persze, ha nagyon kellett, magunkkal tudtuk őket vinni, de ha már ilyen komoly összegeket fektetünk egy gépbe, ezen a téren már egy ideje több vártunk a piactól.

A hordozható számítógépek piacán óriási verseny zajlik a gyártók között, a felhasználók pedig óriási innovációval nem találkoznak minden évben, így egy-egy vásárlás bizony legalább 2-3 évre szól. Ezért is mondhatjuk azt, hogy itt bizony több szempontból is meg kell találni a számunkra ideális modellt, nem köthetünk sok terülten kompromisszumot.

Manapság már a középkategóriában is kiváló, a legtöbb felhasználói igényt maximálisan kielégítő okostelefonokkal találkozhatunk, ráadásul a verseny is óriási a gyártók között, hiszen tömegszegmensről beszélhetünk. Mindenki a jó árú, jól felszerelt és most már jól is kinéző okostelefonokat keresi, hiszen az elmúlt évek nem csak a technológiai fejlődésről szóltak ebben a mezőnyben, hiszen a felhasznált anyagok és a dizájn területein is óriási fejlődéséről beszélhetünk. Ennek ékes példája mai tesztalanyunk, az ASUS ZenFone Max Pro M2 okostelefon is, mely nem kifejezetten a gyártó középkategóriás fő versenyzője, hanem egy itt-ott megvagdalt, akkumulátor-centrikus mindenes.

×

ASUS GX531GW BLACK 01

ASUS GX531GW

Intel® Core™ i7-8750H 6 x 2.2 GHz (9M Cache, 3.9 GHz), 15.6" 1920X1080 FHD, 24GB DDR4, 512GB, Geforce RTX 2070 Max-Q 8GB, 802.11ac + Bluetooth 5.0, Windows 10

778 990 Ft

Tudjon meg többet Vásárolja meg MOST!


FEL