ASUS nagykövet lett a 22 mobillal Pokémon GO-zó nagypapa

Tavaly még óriási Pokemon Go lázban égett a világ, így nem csoda, hogy az akkor még 9 okostelefonnal és a biciklijével szörnyekre vadászó tajvani idős urat egyből felkapta a világsajtó. Csakhogy sok más, Pokemon Go-s tartalommal és személlyel ellentétben ő nem merült feledésbe, melyet főként annak köszönhet, hogy nem adta fel és tovább fejlesztette a játéktudását és a szörnyek begyűjtéséhez szükséges felszerelését.

A 70 éves Chen San-yuan tavaly augusztusban már 11 mobillal biciklizte körbe a városát, az ASUS pedig kapott az alkalmon és márkanagykövetté tette egy nem régi sajtóeseményén. A vállalat ezzel a főként kiváló üzemidejére kiélezett, de egyébként GPS funkcióval és egészen jó kamerás rendszerrel is felvértezett ZenFone Max Pro készülékét szeretné promótálni.

A promóció nem csak abból állt, hogy kihívták a színpadra, hanem elkészítették neki álmai Pokemon Go-s járművét, hiszen 22 darab ZenFone Max Pro-t szereltek a biciklijére. Ezek a készülékek hosszú órákon át szimultán működve segítik őt a szörnyek begyűjtésében, míg ő a város utcáin teker.

Kapcsolódó cikkek

Close
Close