Novemberben érkezik az EA single player Star Wars játéka

A Star Wars univerzum milliókat szórakoztat már évtizedek óta, ám mostanság főként a mozifilmek kapcsán hallhattunk a legendás világról, hiszen a játékipar nem igazán tudott mit kezdeni a széria népszerűségével. Legutóbb az EA bukott hatalmasat a mikrotranzakciókkal és elég életképtelen multiplayer játékkal operáló Battlefront játékával, a gamerek pedig egy igazán jó egyjátékos módú Star Wars játékot követelnek már évek óta.

Úgy fest titokban az Electronic Arts mégsem olyan szörnyű cég, ahogy azt sokan gondolják, hiszen egy ideje már dolgozhatnak a nemrég bejelentett Star Wars Jedi: Fallen Order-en, mely az ígértek szerint még idén novemberben elérhetővé válik, vagyis lesz mivel tölteni a téli szünetet. A bejelentés további jó híreket is tartalmazott, hiszen az Electronic Arts nem mást bízott meg a játék fejlesztésével, mint a Respawn Entertainment, akiknek olyan játékokat köszönhetünk, mint például a Titanfall vagy napjaink egyik legnépszerűbb online multiplayer játéka, az Apex Legends.

Chicagoban nemrég néhány részletes információt is adtak a fejlesztők a játék kapcsán, így megtudtuk például, hogy a főszereplőnk egy Jedi padawan lesz, akit Cal Kestis-nek hívnak. Kestis a Braka bolygón bujkál a Sith birodalom elől, de nincs egyedül, hiszen BD-1 néven kap egy robotot is, ahogy azt már sokszor láthattuk a filmet és játékok világában. Mivel padawanról van szó, ezért adja magát, hogy egy Jedi lovag mentorálja majd Kestist.

A játékrendszerről annyit tudni, hogy fejleszthető karakterről van szó, tehát különféle képességeket fejleszthetünk a játék során. Az ellenfelek között a filmekből már megszokott rohamosztagosokkal találkozhatunk a legtöbbször, de itt még tartogatnak meglepetéseket a készítők. Bővebb információk és részletek vélhetően a nyári E3 során látnak majd napvilágot. Utána már sokat nem kell aludni, hiszen November 15-re ígérik a megjelenést, méghozzá PC-re és a kurrens konzolokra. A végén még hozzátették, hogy határozottan single player játékról beszélünk és a félreértések elkerülése végett mikrotranzakció egyáltalán nem lesz a játékban.

Kapcsolódó cikkek

Close
Close