27 hüvelykes UHD monitorral bővült az ASUS ProArt széria

Az ASUS nem csak a játékosoknak kínál dedikált családokat, külön az ő igényeikre szabva, hanem a professzionális felhasználókat is számos különlegességgel ösztönzi a még lenyűgözőbb munkára. A ProArt család kifejezetten profik számára készült, ezen belül is főleg grafikai munkákkal, fotózással és videózással foglalkozók számára, akik a vállalat legújabb megjelenítőjét is bizonyára örömmel használják majd, hiszen a nemrég bemutatott ASUS ProArt PA27UCX számos hasznos funkciót és modern technológiát varázsol a szemünk elé.

A nevéből adódóan egy 27 hüvelykes mérettel rendelkező megjelenítőről van szó, melyen 4K UHD felbontású vagyis 3840 x 2160 pixel jelenik meg az IPS panelen. A panel micro LED megvilágítású, méghozzá 576 zónában vagyis egységesen fényes és telített képet kapunk. Ami talán ennél is fontosabb a profik számára az a gyári kalibráció és a 10-bites panel, mely DCI-P3, Rec. 709, Rec. 2020 és Adobe RGB támogatással is bír és 1,07 milliárd színt képes megjeleníteni.

Az újdonság megfelel a DisplayHDR 1000-es szabványnak is, valamint HDR-10 és HLG támogatást is kapott. A csatlakozások terén egy USB-C és egy DisplayPort csatlakozó áll a felhasználók rendelkezésére.

Kapcsolódó cikkek

Close
Close