ASUS hardvereken zajlanak a 2019-es ESL One rendezvények

Az eSport már jó néhány éve az egyik legizgalmasabb és egyben legvitatottabb terület, melyben több, egymástól egyébként egészen távol álló terület is érintett. Az eSport ugyanis ötvözi a sportot, az üzletet és technológiát, mely azt is jelenti, hogy rengeteg vállalat érintett ezeken a területeken, akik több millió érdeklődőt érnek el évről évre. Egy jó eSport rendezvény nem csak a kiélezett mérkőzések miatt válik minőségivé, hanem a játékosok számára biztosított körülmények is rendkívül fontosak, arról nem is beszélve, hogy a helyszíni, illetve online nézőket milyen minőségben szolgálják ki. Ezekhez nyújt majd segítséget az ASUS a világ egyik vezető eSport szervezetének az ESL-nek.

Nemrég ugyanis nagyszabású együttműködést jelentett be az ASUS és az ESL, vagyis a gamer hardverek és az eSport piac két nagyágyúja, melynek keretein belül az ASUS az ESL One powered by Intel események hivatalos PC és monitor partnere lett. Ez az első alkalom, hogy ez a két nagyágyú globális partnerségre lép, a közös munka gyümölcse pedig a 2019-es év alkalmával több nagyszabású nemzetközi esport tornán is megmutatkozik majd.

A partnerség a jelenleg is zajló Counter Strike: Global Offensive (CS:GO) Major eseményen, a lengyelországi Katowice-ben megrendezett ESL One Katowice 2019-en vette kezdetét, mely eddig óriási izgalmakat hozott. A döntőt a mai napon rendezik meg a jelenleg legjobb csapatnak tartott Astralis és a mindenkit meglepő, számos bajnok esélyest legyőző ENCE között.

A hardveres együttműködés természetesen az ASUS Republic of Gamers család hardvereit érinti, méghozzá PC és monitor fronton, vagyis a világ legjobb játékosai kimagasló teljesítményű számítógépeken és magas képfrissítésű, kiváló eSport monitorokon mérhetik össze tudásukat. Nem csak a játékosok kapnak ASUS hardvereket, hiszen az elemzőknek is jó minőségű, gyors és megbízható gépekre van szükségük. Őket a legújabb ROG Strix Hero II és SCAR II laptopokkal szerelik fel.

„A ROG örömmel támogatja a továbbiakban is az ESL-el kötött globális együttműködésen keresztül a gamer és esport közösséget. A ROG felszereléseknek köszönhetően az ESL One-t a legjobb gamer PC- k és monitorok segítik” − mondta Vivian Lien, az ASUS észak-amerikai régiójának gaming üzletágáért felelős marketing igazgatója. „A ROG már az esport felvirágzása előtt is proaktívan lépett fel a kompetitív gaming területén, amikor a LAN partik még gyakoribbak voltak. Megtiszteltetés számunkra, hogy ma az ESL az egyik legjobb gamer márkaként ismer el bennünket, amely érdemes arra, hogy a legújabb és legjobb felszerelést biztosítsa az ESL One idei globális versenysorozatára. A ROG mindig is elhivatott volt a játékos közösség iránt, és izgatottan várjuk ezt az új partnerséget az ESL-el, melynek következtében nemzetközi szinten támogathatjuk az esportot”.

„Számunkra a legfontosabb, hogy az ESL versenyzők a legújabb generációs technológiával játszhassanak és a ROG segít nekünk ennek megvalósításában. Így izgatottan tekintünk az együttműködés elébe, és örömmel üdvözöljük a ROG márkát az ESL One családjában” − mondta Paul Brewer, az ESL márka együttműködésekért felelős vezető alelnöke.

Kapcsolódó cikkek

Close
Close