Hivatalosan is a világ leggyorsabb telefonja az ASUS ROG Phone

  • Óriási, 299706-os pontszámmal a Rog Phone a hivatalos Antutu Benchmark V7 globális rangsorának a legtetején végzett.
  • A telefonban gőzerővel pörög a világ leggyorsabb, 2.96GHz-es Qualcomm Snapdragon 845-ös verziója. Különleges gőzkamrás hűtéssel.
  • A Rog Phone új távlatokat nyit meg a gamer telefonok világában, egyedülálló tartozékai olyan exkluzív funkciókat kínálnak, amelyek nem érhetők el bármely más játékra optimalizált okostelefonon.

Az ASUS ROG Phone újra definiálja a játékélmény fogalmát, az Antutu (www.antutu.com) globális összehasonlításában is a leggyorsabb. A gyors telefonok koronázatlan királya.

Átlagosan 299706 pontot ért el az Antutu Benchmark V7 listáján. Nem véletlenül. A ROG Phone világverő a 2.96GHz-es, 8 magos Qualcomm® Snapdragon™ 845-tel és bele integrált Qualcomm® Adreno™ 630 GPU grafikai kártyával, amit kifejezetten játékra optimalizáltak. A telefon hűtéséről pedig az előremutató, új gőzkamrás hűtőrendszer gondoskodik.

A kimagasló teljesítmény, a nagy hatékonyságú hűtés és az egyedülálló játékosközpontú ergonómikus kialakítás biztosítja, hogy a játékosok teljes kényelemben élvezhessék a mobiljátékokat.

A számos exkluzív és innovatív kiegészítő –  beleértve a TwinView dokkolóegységet, a mobil asztali dokkolót és a Gameview vezérlőt a WiGig® kijelzős dokkolóval – a ROG Phone-t minden játékos-telefontól megkülönbözteti, izgalmas, új játékmódokat kínál az igazán epikus játékélményhez.

ROG Phone: Király megjelenés. Verhetetlen grafika. Teljes irányítás.

A ROG Phone egy egyedülálló jétékélményt nyújtó 6 hüvelykes okostelefon, amelyet kifejezetten a nagy teljesítményű mobiljátékokhoz terveztek. A telefon lelke a 8 magos Qualcomm Snapdragon 845 mobilplatform, a játékoptimalizált Qualcomm Adreno ™ 630 GPU-val lehetővé teszi, hogy a ROG Phone a korlátokat áttörve eljusson oda, ahová egy riválisa sem.

Az egyedülálló GameCool gőzkamrás hűtőrendszer – csatlakoztatható AeroActive Cooler-el ha felforrósodna a helyzet – biztosítja elmosódásmentes, tökéletes képminőséget a csata hevében, AMOLED kijelzője egy frappáns 90 Hz-es fps-t és 1ms válaszidőt elegyít gyönyörű HDR képekkel.

A ROG Phone ultra kényelmes kialakítása egyedülálló oldalra szerelhető portokkal és a továbbfejlesztett, rendkívül érzékeny játékvezérléssel – köztük két programozható ultrahangos AirTriggerrel és fejlett nyomás-visszajelzéssel – lehetővé teszi, hogy a játékosok teljes figyelmüket a játékra fordíthassák.

A nagy teljesítményű, bővítő tartozékok egyedülálló, széles választéka tovább növeli a ROG Phone játékélményt: opcionálisan a TwinView Dock lehetővé teszi manuálisan a kettős képernyő használatát; egy mobil asztali dokkoló asztali stílusú játékhoz add teljesebb élményt; és a Gameview vezérlő WiGig Display Dock ami 60GHz Wi-Fi-t használ, ha a képernyőben a méret a lényeg.

A ROG Phone további fejlesztései közé tartozik az ASUS Aura RGB világítás és az Aura Sync támogatás, valamint az ASUS HyperCharge közvetlen feltöltési technológia a gyorsabb, biztonságosabb és profibb akkumulátor töltés érdekében.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Close
Close